Diensten

Als je wilt leren hoe je anders naar uw land of tuin kunt kijken. En hoe je deze kunt inrichten met minimale input en op een energie efficiënte wijze, dan kan advies en een permacultuur design je hierin helpen. Je gaat beter begrijpen hoe de elementen verschillende functies kunnen hebben en hoe ze samenwerken.

Stap 1

Bij een opdracht lopen we door je tuin of land en geef ik suggesties van oplossingen en technieken. Uiteraard afgestemd op je wensen. Na de uitgebreide intake wat tevens een introductie van permacultuur is, maak je een keuze of ik aan de slag mag gaan met het maken van een ontwerp. Als je niet verder gaat, dan worden alleen de intake berekend.

Stap 2

Na de intake maak ik een uitgebreid digitaal uitgewerkt ontwerp met veel details. Daarnaast krijgt u een zeer uitgebreide rapportage waar alle onderdelen zijn uitgewerkt met adviezen en tips. Dit in inclusief een planten- en boomlijst en een compostering handleiding. Het ontwerp presenteer ik op locatie uitgebreid met je door.

SUPPORT

In het verloop dat je je eigen project uitvoert, geef ik per mail of telefoon gratis ondersteuning.

Uitvoering

Vanuit de gedacht dat permacultuur een samenwerking met de natuur heb ik het standpunt dat de opdrachtgever zelf het project dient uit te voeren. Het ontwerp is een rode draad en een prachtige start van het project waarmee je aan de slag kunt. Daarna is het jouw taak om permacultuur te ervaren en te beleven. Dit kan alleen als je het zelf uitvoert. Dan gaat het leven!

Geïnteresseerd?

Neem contact op of bel 06 27092650 voor meer informatie. Ik maak graag een vrijblijvende offerte voor u. De prijs is afhankelijk van de oppervlakte van het perceel.